2011. április 24., vasárnap

12. fejezet

Sziasztok
Sajnálom hogy eddig tartott, na azt meg főleg hogy elég gázos lett, de már annyira kértétek....vessetek Magatokra. Köszönöm azoknak akik maradtak és bátorítottak...Nektek szól ez a feji...pusz :D
ui: komiknak örülnék ;)



Halvány esélyünk sem volt arra hogy ebből a helyzetből sikeresen kikeveredjünk. Hiába jön a „felmentő sereg” mit érnek ekkora túlerő ellen. Sőt inkább ne jöjjenek, mentsék az életüket amíg még lehet. Szívemet összefacsarta a tudat, hogy soha többé nem láthatom szerelmemet, de legalább itt van a családom másik fele. A farkasok féltőn körbevettek, csak Jacob nézett a szemembe szomorú barna szemeivel.

  • Tudod mindig optimistának hittem Magam, de ennek nem lesz jó vége, érzem a csontjaimban. - hatoltak szavai az agyamba – De mielőtt mindennek vége lenne meg kell veled osztanom valamit. - majd átváltozott emberi alakjába, a többi farkas pedig elkezdett nyüszíteni, hiszen így védtelen a támadásokkal szemben. Mi lehet olyan fontos hogy vállalja a halált.
  • Jake ne tedd, farkas alakban is hallom a szavaidat, ne változz át, ne adj nekik esélyt arra hogy bántani tudjanak. Kérlek. - hiába való volt minden szó, soha nem volt képes rám hallgatni
  • Bella, miattad bármire képes vagyok, és neked most kell valaki aki fogja a kezed, bátorít. Melletted van, ezt farkas alakban nem tehetem meg, de most már át is tudlak ölelni.

Ekkor megéreztem forró bőre érintését, hihetetlenül jól esett. Tudom nem kéne engednem, de nem bírtam ki. Megcsókoltam, vágytam rá hogy simogasson, szeressen végre valaki, oly régen volt ilyenben részem. Nem is tudom mi ütött belém, hiszen Ed a szerelmem, de nem tudtam sőt nem is akartam véget vetni fura kettősünknek.
Forró leheletét érzetem nyakamon majd ajkaim közt, féltőn ölelt izmos karjaival. Egyre mohóbban kerestük egymás érzékeny pontjait, hiszen régen egymáséi voltunk.
Kezei már a melleimen voltak amikor felnézve döbbent arcok néztek vissza rám. Majd tekintetemet magunkra kapva felsikoltottam. Te úristen....mit csinálunk? Gyorsan elhúzódtam Jaketől, Ő is elég zavartan nézett ki a fejéből. Na valahogy így festhetek én is, gondoltam.

Nem nagyon mertem körbenézni hiszen a farkasok szuggeráltak minket....nem értettem a szitut.

    • Jake sajnálom, nem tudom mi történt velem, tényleg sajnálom...tudod Edwardot szeretem, ne érts félre jó arc vagy, de ez már a múlt...nem értem magamat. - habogtam, de ahogy ránéztem Ő is küszködött a szavakkal
    • Bells nem tudom mi történt, mintha nem is Én lettem volna. Mintha parancsokat követnék saját akaratomon kívül. Bocsáss meg. - szónokolt zavartan, fejét vakargatva

Egymás arcába néztünk, mindketten elpirulva, szégyellve előbbi tettünket fürkésztük a másik arcát.
Ekkor hangos kacajt hallottam a hátam mögül, megpördültem majd egyenesen Aro vigyorgó arcába néztem. Halk szavakat duruzsolt. Erre mindenki aki körötte állt felnevetett.

    • Már kutyákkal is kikezdesz? Nem elég neked egy zöldvámpír? Szánalmas vagy, ha ezt meglátta volna Edward kicsit megváltozott volna a véleménye Rólad, te szajha. - minden egyes szavával fájdalmat okozott, tudta mivel kell visszavágnia.

Igazából nem is tudtam mit mondjak neki, nagyon dühítettek a szavai, de ezt Én magam sem értem...mi történt..sok sok felkiáltó jel lebegett a szemem előtt. Ekkor megmozdult a tömeg ami körbe vett minket. Kilépett egy barna hajú fiatal lány, Aro mellé állt és sejtelmesen rám mosolygott.

    • Üdvözöllek Isabella, a nevem Leandra. Hasonló képességem van mint Jaspernek. - majd felém nyújtotta a kezét, persze én nem fogadtam el, hiszen érintés útján még erősebb a képességük, ezt már tapasztaltam Jaspernál. De ez hogy lehet, hiszen csak Ő rendelkezik a világon eme képességgel, legalábbis eddig azt hittük.
    • Látom tudsz egy két dolgot a Bátyámtól a képességünkkel kapcsolatban. - na most teljesen lesokkoltam, igaz nem sokat beszélgettem Jas-el de ezt azért tudnom kellett volna, akár Edtől is. Óvatosan végig mértem, nem sok hasonlóság van köztük, Jas szőke, Leandra barna hajú, vörös fenyegető szemekkel.
    • Na, add a kezed, nem érek rá egész nap erre a színjátékra. Ha meg azért figyelsz, hogy rájöhess tényleg Jasper húga vagyok e, csalódnod kell, apánk más volt. Talán ezért nem hasonlítunk, csak a képességünk. Most hogy mindent tudsz már remélem rájöttél mi a szerepem ebben a bohózatban. - mikor befejezte végig nézett a farkasokon, majd rajtam.
    • Tudod nem hinném, hogy Te valamilyen távoli fokon is rokona lennél Jaspernek, maximum egy gyenge koppintása lehetsz. Vagy árnyéka. - erre a monológomra Aro és pár embere nevetésben szakadt ki, megpróbálták köhögésnek álcázni, több kevesebb sikerrel. Leandra mérgesen körbepillantott az Őt kinevető társain.
    • Azt hiszel amit akarsz, nem különösebben érdekel. Amúgy meg úgyis azt teszed amit mi akarunk. Tehát innentől báb vagy a kezünkben. Azt csinálok veletek amit akarok. -mosolyodott el gúnyosan.



    • Ahhoz Nekünk is lesz még egy pár szavunk.- kiabálta valaki a tömeg mögül.

A hang olyan távolról jött hogy nem ismertem meg, az biztos volt hogy egy férfié. Azon csodálkoztam, hogy senki nem volt felkészülve a jövevényekre, nem hallottuk, éreztük meg Őket.
A tömeg szétnyílt, átengedve a 7 alakot. Támadó állásban figyelték minden mozdulatukat Aroék.
Ekkor megláttam a bronz hajú istenemet, kicsit zavarban voltam hiszen mi van ha látta, hallotta mi történt itt az előbb, hiába álltam Lea hatása alatt, akkor sincs mentségem, kicsit arrébb léptem Jaketől. Rá sem tudtam nézni, szégyelltem magam. Ahogy Edward közelebb lépett megláttam valamit....valamit amitől összefacsarodott a már amúgy is szétesett szívem. Tudtam, hogy nélküle nincs értelme az életemnek, nem élném túl ha eldobna magától.
Szavakkal nem lehet leírni mi játszódott le az arcán. Láttam a fájdalmat, újra és újra. Mintha valaki direkt lejátszotta volna neki a történteket.

    • Sajnálom kicsim, ne haragudj. Nem tehetek Róla hiszen befolyás alatt álltam. -rohantam hozzá bocsánatkérően. Próbáltam átölelni, de eltolt magától. Vagyis inkább ellökött, ezen annyira meglepődtem, hogy a földre estem, Jake nyúlt utánam hogy felsegítsen.
    • Hozzá ne merj még egyszer érni te büdös korcs. -ordította Edward eltorzult arccal, nem ismertem rá, nem ezt az oldalát még nem láttam. De Jakenek sem kellett több, ezzel egymásnak ugrottak.

A tömeg körbe vette Őket, senki nem választotta szét a marakodó kakasokat. Sőt inkább fogadásokat kötöttek. Szurkoltak hol egyik hol másik félnek....
Nem hatottak meg senkit a könnyeim, észre sem vettek, nem foglalkoztak velem, ezt kihasználva valaki egy zsákot húzott a fejemre, felemelt és futni kezdett velem, hiába kapálóztam. Semmit nem értem el vele, falba ütköztem.



19 megjegyzés:

  1. Víííííííííííííííhihiihiííííííííí :D:D:
    Először is: VÉGRE ISMÉT ITT VAGY! Annyira örülök, hogy megint sikerült elkapni azt a bizonyos fonalat :)))
    Aztán:
    Ez a csaj nem lehet Jazz tesója :O Képtelenség, hogy egy ilyen gonosz banya legyen az én édes, cuki, szexis, nyálcsorgató, spontán orgazmust okozó (oké, azt hiszem, érted :D)Jazz cicusom tesókája. Mellesleg Leandra :D Jót kacagtam rajta, bár valszeg semmi köze az én írói álcámhoz :D:D
    A másik kacagnivaló meg a zöldvámpír volt. Zöldvámpír xDD LOL
    Edward viselkedése érthető, mármint a banya figyelembevételével, de azért remélem, hogy Jake-kel nem csinálnak egymásból kölcsönösen darálthúst. Valahogy nem hiszem, hogy feldobná a hangulatot egy kollektív temetés :D (bár a vámpírokat égetik. Na mind1 :D)
    Belluska drága meg jól tenné, ha felhúzná végre a "tökös vámpír vagyok" pólóját és kiásná magát ebből a katyvaszból. Aro még mindig egy p.cs, de ezt meg már megszoktuk :D

    Nos, miután telefirkáltam mindenféle marhasággal a kommentemet, még csak annyit akarok mondani - vagyis gépelni - hogy imádom, hogy visszatértél, imádom a töridet, imádlak téged és remélem, most, hogy sikerült visszatalálni az írás mezejére, abba sem hagyod egy darabig ( úgy kb. 2-300 évig :D)
    Besos egy rakattal plusz egy tucat,
    Csók, Lea

    VálaszTörlés
  2. Szia minyuu! :D
    Én is örülök, hogy visszatértél! Ez a feji fantasztikus volt! Remélem senkinek nem esett baja, mármint a "jók" közül! :D
    Teljesen egyetértek Leander88-cal. Bells végre a sarkára állhatna.
    Mindegy. Örülök, hogy megszállt az ihlet! :) Ha végeztetek, nekem is adhatnál egy keveset, mert kicsit elakadtam.. :)
    Csak így tovább! Várom a folytatást! :D <3

    Pussz: Yoopi

    VálaszTörlés
  3. Szia én is szintén örülök,hogy visszatértél!Függővég hát köszi!De,Alec tudom ebben a fejiben nem volt benne,de ő nem szereti Bellát?Nagyon ultra szuper volt a feji siess vele!

    Puszi.:Bella-Viki

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Én is nagyon örülök, hogy visszatértél:) Remélem, hogy sikerült túljutnod az írói válságon, és többé nem apad el imádott szóvirágjaid patakja:)
    Belláékon eléggé meglepődtem, de a kis manipulatív fruska megjelenése után sikerült megvilágosodnom, csak szegény Edwardért szakadt meg a szívem:(
    Remélhetőleg hamarosan abbahagyják Jake-kel a kakaskodást(max. 1 éven belül), és leesik nekik, hogy szerelmük tárgya eltűnt.
    Kíváncsian várom a folytatást!
    Puszi
    Naomi

    ui: Kellemes húsvéti ünnepeket és sok-sok ihletet!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én új vagyok, de tetszik a történet, és ezentúl egy rendszeres olvasóval és egy rendszere komizóval gazdagodtál (Ezt most kb. úgy mondtam, mintha vmi főnyeremény lenne xd)
    Szóval a fejezet nagyon jó volt, csak el vagyok ájulva, hogy hogy lehet Jane ennyire ördögien gonosz? Egyszerűen nem fér a fejembe ez a sok meglepetés...
    Siess!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Packers and Movers in Delhi We have expertise in household shifting and vehicle moving services and also provide outstanding services in corporate relocation and international relocation services. We Packers and Movers Delhi have our own fleet of vehicle and experienced team who make home relocation very easy and fast.

    VálaszTörlés

  7. https://dsrlogistics.in/packers-and-movers-ahmedabad/
    Packers And Movers Ahmedabad | Movers and Packers | Transport Service in Ahmedabad
    Packers Movers Providers in Ahmedabad, Packers Movers Service Provider, Ahmedabad, Gujarat. DSR Logistics Provide Transport Service in Ahmedabad, Movers and Packers, best, safe, secure and fastest, logistics packers and movers in ahmedabad, best packers and movers services in ahmedabad Gujarat at lowest charges with all securities.

    VálaszTörlés
  8. Incall/Outcall Escorts Service in Mumbai at very reasonable prices. How much you can spend on a call girls its depends on you what kind of escorts service you want and what you want extra then escorts service through a call girls. When you select a girl for unlimited pleasure then you should know the quality of an independent mumbai escorts girls. Mahi Chopra will provide you high class escorts service within 30 mins. Just visit us or contact us for booking an escorts in mumbai.

    Best Escort services in Mumbai | Escorts services in Mumbai | Independent Call Girls in Mumbai | Russian Escorts in Mumbai | Collage Call Girls in Mumbai | Celebrity Escorts in Mumbai | Call Girls Mumbai Whatsapp No | Mumbai Escorts Whatsapp Phone Number | Mumbai Escorts Phone Number | High Class Mumbai Escorts | http://www.mahichopra.com, Mumbai Escorts

    VálaszTörlés